+31 (0) 33-2300039 contact@degrootinstruments.nl

Wij zijn bijzonder blij en trots dat wij de nieuwe vertegenwoordiging van TYLOK Fittings & Valves uit Euclid in Ohio USA zijn. Zij zijn de oudste leverancier van compressiefittingen ter wereld.

Halverwege de jaren 40 ontwikkelde en patenteerde Cullen Crawford de originele dubbel knelring fitting (wartel en knelring en geleide ring), waardoor het gemakkelijker en efficiënter werd om buisverbindingen te maken. Op basis van deze innovatie richtte hij de Crawford Fitting Company op, waarmee hij een industrie voor compressiefittingen creëerde. Later hernoemde hij het bedrijf Tylok International, Inc..

Tylok produceert zijn producten nu al 68 jaar in de VS en blijft innoveren en kwaliteitsproducten leveren aan zijn klanten.

Tylok biedt dubbele en enkele knelring/snijring fittingen in fractioneel en metrisch maten, hoge druk kogel-, naald-, terugslag- en plugafsluiters, metalen en PTFE-gevoerde flexibele slangen, snelkoppelingen, elektrisch gescheiden fittingen, pijpfittingen, manometers, speciaal gereedschap voor voormontage en geconstrueerde pre-fab montageoplossingen.

Meer informatie vindt u op de Tylok website

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of offertes. Bel +31 (0) 332 300 039 of stuur ons een email: contact@degrootinstruments.nl